1.1.2009

Mysli-banaani keikauskakku

Poikkileikkaus kakusta


Sulata noin 75 gr rasva, lisää 75 gr fariinisokeri ja anna kiehua hetken verran, lisää 2 dl kerma ja 3 dl. mysliä ,hauduta vielä 10 min hiljaisella lämmöllä.
Kaada massa vuoan pohjalle ja tasoittaa.
Paloittele 3 banaania siihen
Päälle lehtitaikinasta kansi .
Paista kakkua noin +200 asteessa noin ½ tuntia kunnes taikina on kullan ruskea.
Valmis !

anna kakun jäähtyä noin 5 minuuttia ja kumoa sitten varovaisesti vadille. Koristele kerma-rahkalla ,käytin sitruunan rahka ,mahtava makuinen oli.

Alkuperäinen resepti on otettu tästä . Makea ja taivaallisen makuinen kakku. Kunhan maltat pitää kätesi kurissa kakun jäähtymisen ja koristelun ajan, annan Teille 10 pistettä.
Seuravaana päiväna vasta hyvää on.

Ei kommentteja: