3.2.2009

Dajm-jäätelöä suklaakastikkeella

Nyt löytyi helppo ja maukas jälkiruoka resepti ja samalla tule kokeiltu uudet muovi rasiat mitkä tuli ostettu kirpusta.

2 ½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
100 g Dajm-suklaata
100 g hasselpähkinöitä
Dajmia koristeluun

Kastike:
1 dl kaakaojauhetta
1 dl fariinisokeria
2 dl kermaa

Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi. Paloittele suklaa ja pähkinät pieniksi paloiksi. Sekoita kaikki ainekset yhteen. Kaada seos kelmulla päälystettyihin annoskulhoihin ja laita pakkaseen noin neljäksi tunniksi.
Tee kastike sekoittamalla kaikki ainekset kattilassa. Kiehauta ja anna kiehua miedolla lämmöllä pari minuuttia kunnes kastike sakenee.
Kumoa jäätyneet jäätelöt ja tarjoile kastikkeen ja Dajm-rouheen kanssa.

Ei kommentteja: