3 muna
2 dl maitoa
1 dl vehnäjauhoja
1 dl kerma
2 mm suola
2 rkl margariinia
sienimuhennos:
1 pieni sipuli
1 rkl margariinia tai voita
100 gr. tuoreita sieniä
2 rkl vehnäjauhoja
2 dl kuohukerma
2 dl maitoa
Suola ja pippuria
Vatkaa munat ,maito ja jauhot sileäksi ,Lisää kerma ja suola.
Valmista täyte :
Kuori ja silppua sipuli ja paista se pehmeäksi voissa tai margariinissa. Viipaloi tai paloittele sienet ,paista niitä sipulin kanssa kunnes kaikki neste on haihtunt. Ripottele päälle jauhot, sekoita ja lisää kerma ja maito vähän kerrallaan .Mausta suollalla, pippurilla ja halutaessa soijalla. pidä muhennos lämpimänä räiskäleitten paistamisen ajan.
Sulata voi tai margariini ja kaada se räiskäletaikinaan ,
Kuumena pannu. Voitele se ensimmäistä räiskälettä varteen. Paista ohuita räiskäleitä ,halutaessa vain toisen puolen.
Levitä 2-3 rkl muhennosta jokaiselle räiskälelle.
Kääri rulliksi,tarjoa heti tai ripottele päälle juustoraastetta ja gratinoi 225 ast.10 -15 min,
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti