Pohja :
100 gr. voita
2 dl vehnäjauhoja
1 dl raaste juustoa
0.5 dl vettä
Täyte:
400 g (n. 1 l) tuoreita sieniä, esim. tatteja, kantarelleja tai suppilovahveroita
1 - 2 rkl Valio Oivariinia
pala (150 g) purjoa
1/2 tl rouhittua mustapippuria
n. 1/2 tl suolaa
1 prk (200 g) Valio Viola kevyt pekoni-purjo - tuorejuustoa
*Voit käyttää paistettua pekonia ja maustamatonta tuorejuustoa *
Pohjan varteen nypi rasva ,jauhot ja juustoraaste, muruseksi seokseksi. Lisää kylmä vesi ja painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Kuumenna paloiteltuja sieniä pannulla, kunnes sienistä irtoava neste on haihtunut. Lisää Oivariini ja hienonnettu purjo. Kuullota seos. Nosta pannu levyltä.
Mausta (tarkista suolan riittävyys) ja lisää sekoitellen muut ainekset. Kaada täyte piiraspohjan päälle.
Kypsennä 200 asteessa n. 20-30 min. kauniin ruskeaksi
2 dl Valio kevytmaitoa
2 munaa
n. 2 .5 dl (n. 100 g) Valio Oltermanni raastetta
Pohjan varteen nypi rasva ,jauhot ja juustoraaste, muruseksi seokseksi. Lisää kylmä vesi ja painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Kuumenna paloiteltuja sieniä pannulla, kunnes sienistä irtoava neste on haihtunut. Lisää Oivariini ja hienonnettu purjo. Kuullota seos. Nosta pannu levyltä.
Mausta (tarkista suolan riittävyys) ja lisää sekoitellen muut ainekset. Kaada täyte piiraspohjan päälle.
Kypsennä 200 asteessa n. 20-30 min. kauniin ruskeaksi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti