27.12.2010

Piparkoogitrühvlid / Piparkakun tryffelit

Vaja läheb:
150 g pähklitega piimašokolaadi
2 spl vanilli-kohupiimakreemi
300 ml purustatud piparkooke

Tee nii:
Purusta piparkoogid. Sulata šokolaad veevannil ja sega kokku kohupiimakreemi ja 200 ml piparkoogipuruga. Veereta segust küpsetuspaberi sisse ca 2,5 cm läbimõõduga "vorst". Lase 30 minutit taheneda. Veereta neid ülejäänud piparkoogipurus ja vormi pallid. Kaunist erinevate pähklitega.




Tarvitset :
150 g maito suklaata missä pähkinöitä
2 rkl appelsiini tuorejuustoa
300 ml murskattua piparkakkuja

Valmistus :
Murska piparkakut muovipussissa tai monitoimikoneessa.
Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoitta siihen tuorejuusto ja 200 ml piparkakun murska. Nosta massa foliolle ja kääri siitä "makkara" minkä laitat jääkaapin noin 30 minuutiksi .Pyöritä sopivan kokoisia palloja piparkakun murskassa. Voit koristella pähkinöillä.
 

2 kommenttia:

maasikas kirjoitti...

oi, kui maitsvad need tunduvad, peaks proovima ja lihtsad tunduvad ka, alati need konvehdit tunduvad nii jube keerulised....

Annuska kirjoitti...

Rutt ,need on parimad kommid mida olen teinud.Mitte sugugi liiga magusad.Varsti loppiainen ja hea pakkuda kylalistele.Tegime neid päris mitu satsi kingituseks.