19.11.2008

Mimosa salaatti


Tarvikkeet :
5 munaa, - munad
100 g juustoa, - juust
1 prk säilykekalaa - tuunikalakonserv -soovitatav ölis
majoneesia, - majonees
100g voita, - taluvöid
1 sipuli. - mugulsibul

Keitä munat. Pilko erikseen keltuaiset ja valkuaiset jäähtyneistä munista. Raasta juusto ja voi, hienonna sipuli ja kala. Lado tarjoiluastiaan kuin vuori kerroksittain niin, että alimmaiseksi jää keltuainen ja päällimmäiseksi valkuainen. Lopuksi kaada päälle majoneesia ja koristele esim. ruohosipulilla tai tillillä.
---------*-----------* -------------* ------------*
Huvikseni menin etsimään googlesta mimosan suomenkielistä reseptiä ,löytyi mutta aivan erilainen koostumus mitä olen itse tehnyt. Tämä resepti on perinteinen venäläinen resepti. Reseptissä raastettu voita ,ei kannata säikähtää se kuulu asian ja nimenomaan raastettuna. Suosittelen tätä salattia kaikille.
---------
Keeda munad ,peenesta muna valged ja kollased eraldi näit.kahvliga
Alumiseks kihiks munakollased ,riivjuust, riivi kylma vöid ,hakkitud sibul ja kala konserv.Pealmiseks kihiks jääb muna valge.Iga kihi vahele majoneesi kah.Kaunista tilliga

Ei kommentteja: