19.10.2009

Raparperi-pähkinäsuklaa bostonkakku


Osta kaupasta iso lehti taikina levy (600 gr ) ,suklaa-pähkinä levitettä ,nosta pakastimesta sulamaan raparperia ,etsi kaapista kaneli-sokeria ja pari lusikallista fariini sokeria .

Levittää tasaisesti, suklaa levitetä taikinalle, ripottele päälle raparperi paloja ja kaneli-sokeria.
Kiedo levy rullaksi ja leikkaa noin 5-6 cm paksuiksi paloiksi. Aseta viipaleet voideltuun vuokaan kauniimpi leikkauspinta ylöspäin.
Ripottele päälle vielä fariini sokeria Paista 200 ast. 40 min . (tai kunnes ovat kullan ruskeita )
-----------------------------
Retsepti leidsin siit , meeletult lihtne valmistada ja maitsev suutäis.Kartsin ,et rabarberi hapukas maitse käib yle ja pere väiksemad jätavad söömata. Önneks magus vööp tegi oma töö. Tulen edaspidi ka seda kiirelt valmivat pirukat ei kui kooki ,noh olgu mis on .

Ei kommentteja: