Kermaisista fileesuikaleista valmistuu helposti täyte uuniperunoille.
450 g Kariniemen Kananpojan fileesuikaleet, kermainen
4 isoa uuniperunaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 omena
2 dl ruokakermaa
50 g sinihomejuustoa
2 rkl sitruunamehua
tuoretta persiljaa
rypsiöljyä
suolaa ja mustapippuria
Pese perunat hyvin, laita ne 200 asteiseen uuniin n. 45 minuutiksi ja paista kypsiksi.
Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuori ja raasta omena. Paista fileesuikaleet, sipulit, valkosipulit ja omenaraaste pannulla. Lisää pannulle sinihomejuusto, kerma ja sitruunamehu. Anna kastikkeen hautua noin 7-10 minuuttia. Hienonna noin kaksi ruokalusikallista persiljaa. Mausta kastike persijasilpulla, suolalla ja pippurilla.
Tarjoile kastike uuniperunoiden ja tomaatti-sipulisalaatin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti