30.3.2010

Uuniperunoita ja sinihomejuusto-broileri muhennosta

Kermaisista fileesuikaleista valmistuu helposti täyte uuniperunoille.


450 g Kariniemen Kananpojan fileesuikaleet, kermainen


4 isoa uuniperunaa

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

1 omena

2 dl ruokakermaa

50 g sinihomejuustoa

2 rkl sitruunamehua

tuoretta persiljaa

rypsiöljyä

suolaa ja mustapippuria

Pese perunat hyvin, laita ne 200 asteiseen uuniin n. 45 minuutiksi ja paista kypsiksi.

Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuori ja raasta omena. Paista fileesuikaleet, sipulit, valkosipulit ja omenaraaste pannulla. Lisää pannulle sinihomejuusto, kerma ja sitruunamehu. Anna kastikkeen hautua noin 7-10 minuuttia. Hienonna noin kaksi ruokalusikallista persiljaa. Mausta kastike persijasilpulla, suolalla ja pippurilla.

Tarjoile kastike uuniperunoiden ja tomaatti-sipulisalaatin kanssa.

Ei kommentteja: