Kohupiima-jogurtikreem mango ja pistaatsiatega
Koostis:
1 purk konservitud mangot (425/250 g)
1 küps mango (ca 300 g)
250 g kohupiima
2 dl paksu kreeka jogurtit
0.5 dl suhkrut
0.5 dl hakitud pistaatsiapähkleid
Valmistamine:
Nõruta konservitud mangoviilud ja püreesta. Koori toores mango ja lõika kuubikuteks.
Sega kohupiim jogurtiga, maitsesta suhkruga.
Haki pistaatsiapähklid noaga või uhmris peenemaks. Sega kõik kohupiimakreemi ained omavahel. (Jäta veidi pis-taatsiapähkleid ja mangokuubikuid kaunistuseks).
Jaota kohupiimakreem magustoidupokaalidesse, kaunista hakitud pistaatsiate ja mangokuubikutega.
-----------------
Mango-pistaasirahka
6 annosta
1 prk (425/250 g) mangoviipaleita
1 (noin 300 g) tuore mango
1 prk (250 g) maitorahkaa
2 dl turkkilaista jogurttia
1/2 dl sokeria
1/2 dl pistaasin sydämiä (suolaamattomia)
Tarjoiluun
6 suklaamunaa
Koristeluun
mangokuutioita
rouhittuja pistaaseja
Valuta mangoviipaleet ja soseuta ne. Kuori ja kuutioi tuore mango. Yhdistä rahka ja jogurtti. Mausta seos sokerilla. Rouhi pis-taasit pienemmiksi esimerkiksi morttelissa tai tehosekoittimessa. Yhdistä kaikki rahkan ainekset. Säästä pistaaseja ja mango-kuutioita koristeluun. Annostele rahka tarjolle suklaamuniin tai jälkiruokamaljoihin. Koristele mangokuutioilla ja pistaasirouheella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti