12.6.2010

Murotaikinasta korit kahdella täytteellä ,suussa sulavasta suklaasta ja tyrni moussesta




Korien teko vaihe lyhyesti (ilman sanoja, kts.kuvat ) .Täytteet tein perinteisen juustokakkun ohjeiden mukaan. Lisäsin siihen sulatettua suklaata ja toiseen tyrnimarja hilloa. Voit kokeilla myös suolaisia täytteitä ,käytä mielikuvitusta.

Virossa on aika yleistä tämmöisissä koreissa suolaiset täytteet ,esim.: liha-perunasalaatti tai kalasalaatti lohesta. Mikä parasta, näitä voi leipoa etukäteen ja täyttää vähä enne juhlia. Säilyy kuivassa paikassa, muovirasioissa.

5 kommenttia:

Suklaa-Sirru kirjoitti...

Nii maitsvad tunduvad :P Ja ilusad...

Annuska kirjoitti...

Töepoolest korvikesed olid maitsvad,tulen tegema neid ka edaspidi.Nyyd hakkan proovima soolaste täidistega.Kylastasin ka sinu blogi.Oled alles hiljuti avanud blogi.Toredad tordid sul seal :)) Ootan millal tulevad pilte aiast ja lilledest.

Hönttä kirjoitti...

Tosi mahtavia!!

Anette kirjoitti...

Tsau ja head jaani :-) kuidas sa tegid korvikeste ääred, kas mingi vormiga? väga hea idee ja armsa väljanägemisega korvid:-)

Annuska kirjoitti...

Tere ja Juhannusta ka sinule :)) Ääred sain nii kauniks kypsise vormi abil.Idee minu meelest vahva.