3.6.2011

Nokkos-pekonipannukakku



1-2 l nokkosenlehtiä ja nuoria versoja

1 pkt pekonia
6 dl maitoa
2½-3 dl  Sämpyläjauhoseosta
4 kananmunaa
½ tl suolaa
vähän muskottipähkinää
mustapippuria
1½ dl juustoraastetta

Kerää nokkoset puhtaalta paikalta. Huuhdo ne ja kiehauta, jäähdytä ja painele kuiviksi. Leikkaa muutamaan osaan.
Vatkaa jauhot maidon joukkoon ja anna turvota 15-30 minuuttia.
Leikkaa pekoni suikaleiksi ja paista sitä hetken aikaa pannulla tai mikrossa talouspaperien välissä.
Vatkaa munat taikinaan. Sekoita joukkoon nokkoset ja pekonisuikaleet sekä mausteet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun ja ripottele juustoraaste pinnalle.
Kypsennä 225-asteessa 20-30 minuuttia.

Tarjoa lämpimänä esim. tomaattisalaatin kanssa.

Ei kommentteja: