7.10.2011

Kantarelli-pekonipyörykät

                                         Ensimmäinen kunnollinen kantarelli saalis
                                                        Ennen uunia
                                                 Jälkeen ........
1/2 l kantarelleja
170 g pekonia
1 sipuli
400 g paistijauhelihaa
1 kananmuna
1 tl suolaa
1/2 tl timjamia
1/2 tl rosmariinia
1/3 tl mustapippuria

Puhdista ja pilko kantarellit. Leikkaa pekonisiivut pieniksi paloiksi. Kuori ja silppua sipuli.
Paista pekonipaloja paistinpannulla, lisää sipulisilppu ja kuullota se. Lisää kantarellipalat ja paista kunnes suurin osa sienistä irtoavasta nesteestä on haihtunut.
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja pyörittele taikinasta pyöryköitä. Paista 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi perunamuusin kanssa.

Ei kommentteja: