18.2.2013

Jauhelihatäytetyt letut

TAIKINA
2 munaa
1/2 litra maitoa
2,5 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa

 TÄYTE:

1 sipuli
1 paprika
400 g jauhelihaa
mustapippuria
jauhelihamaustetta / yrttimaustetta

Vatkaa kanamunien rakenne rikki, lisää puolet maidosta ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää loput maidosta sekä suola. Sekoita tasaiseksi. Anna vetäytyä vähintään puoli tuntia.
Isompia lettuja on helpompi täyttää, niin ettei täyte pursua letuista ulos.


Kuullota tilkassa öljyä silputtu sipuli ja valkosipuli sekä kuutioitu paprika. Lisää joukkoon jauheliha ja paista seos kypsäksi. Mausta mustapippurilla ja jauheliha- tai yrttimausteella


Taikinasta tule juokseva



Täytä letut seoksella ja kieritä rullalle



                                                                    Bon Apetit !

Ei kommentteja: