3 munaa
3 dl sokeria
3 dl kerma/
maito
4,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
5-10 dl raparperia
RAPARPERIEN päälle kardemumma
Vaahdota munat ja sokeri, lisää joukkoon vuorotellen
jauho/leivinjauhe ja voi/maito seosta.
Levitä tasaisesti voipaperilla vuoratulle pellille ja lisää
päälle n .½-1cm siivuiksi paloiteltu raparperi. (Halutessaan voi lisätä
sekaan myös mansikoita.) Ripottele päälle vielä vähän kardemumma
Paista 200 asteessa
noin 30min.
Keitä/ ÄLÄ KEITÄ kiisseli:
3 dl.kerma/maitoa
1,5 dl-sokeria
2rkl. perunajauhoja
2-3 rk voita
3 tl.vaniljasokeria
Sitruunan kuorta raastettuna (kokeilun arvoinen )
Sekoita aineet katillaan , vispaa kunnes sekoittuu.
Ei saa keittää
Kaadetaan kypsään piirakkaan päälle
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti