6.3.2009

Pihveja -Kotlette



Kana pihvit

Kana fileetä ( kana fileed)- 600 gr.
Valkoista leipää (saia ) - 2 pala
1 sipuli (sibul)
maito/kerma 0.5 lasia (0.5 klaasi piima voi koort )
1 muna
korppujauhoja
suola ,pippuria ,muskaatti pähkinä (sool ,pippar muskaatpähkel )


-Ruskista sipuli rasvassa.
Liuota leipää maidossa /kermassa. Yhdistä kanan jauheliha ,sipuli + leipää .Mausta ja pyörittä korppujauhoissa .Paista pannulla.
-Prae sibul ,sai leotatakse piimas pehmeks.Yhenda kanahakkliha ,sibul ja leibMaitsesta ja kypseta pannil.


Tonnikalan pihvit

Tonnikala 1 tölkki (tuunikala purk)
keitettyä riisiä 1 lasillinen - jäädytä hieman (keedetut riisi umbes 1 klaasi täis )
2-3 keittetyä raastettu peruna ( keedetud ,riivitut kartrul )
1 sipuli (sibul)
1 muna
suola, pippuria jauhoja (soola ,pippart ja jahu)

-Laita tonnikala kulhoon ja sekoittaa haarukalla, lisää riisi ,perunnat +sipuli /voi esipaistaa /
. Siihen lisää muna +mausteet. Pyörittää pihvit jauhoissa ja paista.
-sega köik ained omavahel ja prae

Ei kommentteja: