28.10.2009

Punainen KANACURRY -Gluteeniton !

Punainen kanacurry (Thaimalaisittain ) - 4 annosta

300g kanasuikaleita
100g pakasteherneitä
1 -2 porkkana suikaleina
1 iso tomaatti kuutioituna
2-4 rkl THAI KITCHEN Punaista currytahnaa
500 ml THAI KITCHEN Kookosmaitoa
1 - 2 rkl THAI KITCHEN Kalakastiketta (ei ollut paikallisessa kaupassa)
4 rkl kasviöljyä
muutama basilikanlehti
Rice Noodles -riisinuudeli 250 g -gluteenitomia

Valmista nuutelit ohjeen mukaan.

Suikaloi liha. Kuumenna 3 rkl öljyä paistinpannussa ja ruskista kanasuikaleet. Siirrä lautaselle odottamaan. Kuumenna 1 rkl öljyä pannussa, lisää 2 rkl currytahnaa ja kookosmaito ja kiehauta hämmentäen. Lisää pannuun liha, herneet, porkka suikaleet ja hauduta pari minuuttia. Lisää tomaati ja anna hautua 2 - 3 min. Mausta kalakastikkeella.

Tarkista maku: Halutessasi voit lisätä currytahnaa. Yhdistä kastike ja nuutelit ja anna maustua hetken verran.

Vinkki: Kana sijaista voit käyttää kuorittuja katkarapuja, jotka lisätään aivan lopuksi ruokaan kuumenemaan. Jos katkarapuja hauduttaa liian kauan, niistä tulee kumimaisia.

Tästä ruuasta sain ERIKOIS kiitokset koko perheeltä, kylläpäs tuntui hyvältä J

Ei kommentteja: