29.10.2007

Pannacotta




Tuli muretsetud selline huvitav vorm ja loomulikult ,vaja järgi proovida.Vormi pöhjas kaas sydamega..mötlesin, et teen asja pönevamaks, keetsin tarretise kus marja mahl oli värviks.Kuid selle peale kohe ei tulnud et kuum puding ja minu kaunistus segunevad...hiljem tegin järelduse ,et öhtuti ei kannata teha eksperimente.

Noh, valasin röömsalt kergelt kuuma pudingu tarretise peale ja kuidas olla ,tuli yks kirju värk.Önneks maitset see ei jäi rikkunud.


Pannacotta :


1 l vahukoort

2 tl.vanilje suhkurt

0,5 dl piima

30 g suhkrut

2 želatiinilehte

120 g valget šokolaadi


Sega piim ja koor omavahel ning kuumuta. Lisa suhkrud ja šokolaad. Kui sa ei ole suur magusasõber, võid suhkru retseptis üldse välja jätta.

Kui šokolaad on sulanud, võta segu tulelt ja sega juurde eelnevalt külmas vees leotatud želatiinilehed. Vala pannacotta mass pokaalidesse ja pane magustoit külmikusse tarduma. Seejärel purusta saumikseriga .

Serveerimisel lisa pannacotta pinnale marju vöi riivitud sokolaadi.Ise proovisin moosi.Liiga magus tuli,ei soovita !



Ei kommentteja: