28.11.2007

Piparkoogi taignast korvikesed


Sellise pakkikese tegime jöulumessulle ,öpetaja ostis selle kohe ära .
Prooviks jätsin yhe koogikese kylmkappi ja palusin olla söömata seda kuna tahtsin näha mis olukorras teine on järgmisel päeval.Kas kannatab teha ette ,vöi täitä korvid vähe enne lauale panemist.Ûtleksin ,et maitse oli suurpärane ja korv yhes tykkis.Seega soovitan siiski umbes 8t.ette teha.


Soome koolides kombeks pidada jöulude all ,jöulumess,kus lapsed müüvad isetehtuid küpsetisi vöi käsitöid.Minu tütar palus mul otsida internetist huvitavaid retsepte ,et kindlasti tuleks müüdud.Rahad lähevad klassi ekskursiooni korraldamiseks.
Ja kuidas olla ,leidsin retsepti kus kasutatud piparkoogi taigent korvikeste tegemiseks,jess ..Kuna nii uus asi vaja järgi proovida.
Teadmiseks Teile kes proovima läheb:
* Taigna saame pysima vormi sees just sel moel .st herned laome korvikestesse enne ahju panemist.
* Ära liiga palju pane ,pildil näha kui agarad olime ,kuid neid sealt välja saada oligi aega viiv.Usun et pooled meie kogusest aitab kyll.
* Täidist pole veel välja möelnud kuna reedeni veel paar päeva,otsin internetist.

Ja nyyd proovima ja julgelt.Vöite kirjutada ka siia ,millega Teie täidaks.

1 kommentti:

Anneli kirjoitti...

Enne kui herned taignale panna tuleks sinna paraja suurusega küpsetuspaber panna:)