17.1.2008

sampinjoni supp- Sieni keitto



Sampinjoni supp 4-le :
Seeni 200 gr
1 väiksem sibul
vöid 2-3 spl.
jahu 2-3 spl.
kanapuljongit 1 liiter /tegin puljongikuubikust/
sool ,pipar
rööskakoort 2 dl.
+ vahvat kohvi 1/4 klaasi

----------

Hakkige sibul ja seened peeneks.
Kuumutage potis vöi , pruunistage sibul ja seened.Lisa jahu ja sega korralikult läbi.Keeda puljongi jaoks vett ,lahusta kuubik . Lisa potti vähe haaval vedelik ,kuni supp on saanud sobiva paksuse.Löpuks lisa koor ja anna haududa madalal kuumusel umbes 15 min..
Maitseainetega ei soovita yle pakkuda ,kuna puljongikuubikus on soola piisavalt.
Hea maitse annab kange kuum kohv,mille tegin purukohvist. Soovitan köigil proovida seda suppi ,kuna on kerge valmistada ja kiirelt valmiv toit. Serveeri kuumalt.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Saanko kommentoida suomeksi? Tai, no eestiksi en ainakaan osaa :)

Aika jännä tuo kahvinlisäys keittoon, siis jos nyt oikein ymmärsin, että se kahvi sinne lisättiin. Täytyykin tässä viikonloppuna keitellä sienikeittoa kun pakastimessa on vielä kanttarellejakin.

Mukavaa viikonloppua :)

Annuska kirjoitti...

Hei ,kokeile ihmeessä ,tämä on tunnetun ravintolan "salaisuus."
Miten ymmärsit eestin kieltä ?
Olen vieraillut sinunkin blogin sivuilla :))