5.5.2009

Krepit prinssi Bertilin tapaan

1dl vettä
1 dl v.jauhoja
1 dl kerma
3 muna
2 mm suola
1 rkl sul.voita

Täyte :

3 munakeltuaista
150 gr voisula
3 tl sitruunamehua
300-500 gr katkarapuja
3 rkl silputtua tilliä

Gratinointiin :
juustonraastetta

Sekoita vesi ,jauhot ja kerma sileäksi.Vatkaa joukkoon munat,suola ja voi.
Kuumenna pannu.
Voitele ensimmäistä räiskälettä varten.Kaada pannuun ohut kerros taikina.Paista kunnes räiskäleen pinta on kunnolla hyytynyt.Älä paista toiselta puolen.Aseta räiskäleet pinoon ja laita niiden väliin suikale leivinpaperia.
Pidä ne lämpiminä.
Valmista täyte,
Laita munakeltuaiset kattilaan ja aseta kattila vesihauteeseen.Kaada voisula ohuena suihkuna koko ajan voimakkaasti sekoittaen.Kastikkeen tule olla kiiltävää ja paksua.
paloittele katkaravut ja sekoita kastikkeeseen yhdessä tillin kanssa.
Levitä hieman katkarapuseosta jokaiselle räiskäleelle ja kääri rulliksi.
Aseta rullat saumapuoli alaspäin ja vuokaan,ripottele päälle juustoraastetta.
Uunissa 225 min noin 6-7 min.

Ei kommentteja: