20.5.2009

Lehttaigna soolased pirukad -lehtitaikinaleivonnaiset




Löpuks sain aega(aia tööd viivad hetkel suurema osa ajast) ja tuli tehtud lehttaignast soolaseid pirukaid,tyhjenda kylmkapp köik vöimalikust kraamist ja hakka täitma.
Mida kappist leidus :
*Valmis taignalehed
*hallitus juust - sinki
*krevetid +majonees+till+ sulatatud juust-LEMMIK !
*päiksekuivatatud tomat ölis+ fetajuust
Ega siin suurt kunsti pole,sulata plaadid,täida , keera rulli ,tee padjakesed vöi kolmnurksed pirukad.
Ahju 200 kraadi juures 20 min.
Voilaa ja jälle ühed mõnusad pirukad valmis.
--*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*--
Jääkaapin tyhjenys :
Lehtitaikinan levyt
Aurinkokuivattuja tomatteja +fetajuusto
kinkku+homejuusto
katkaravut +tillí+majoneesia +sul.juustoa -PARAS NÄISTÄ !
Anna lehtitaikinalevyjen sulaa.
Kauli jokaista taikinalevyä hieman ohuemmaksi ja pidemmäksi. Levitä levyn päälle täytteet . Paista 200 asteessa 20 min.

Ei kommentteja: