16.6.2009

Lomalta takaisiin-puhkuselt tagasi





KUVA LAIVALTA


Kesä tuli ja meni ,samoin loma. Loma sää ei suosinut Eestissäkin ,harmi. Tärkein siinä oli että tapasin ystäviä ja entisiä koulukavereita ketä en ollut nähnyt 3o vuottaa.Kaverilla oli syntymäpäivä ja joutuin sielläkin leipomaan. Ensimmäiseksi kävin kaupoissa ja en löytänyt marsipania millä olisin koristellut kakun. Paljon ollut ei ollut tehtävissä ,kaikki mitä kaapista löytyi laitettiin kakun koristeksi .Täytteksi kerma, rahka ja tuorejuustoa. Valmis pohja kaupasta ja valmis.
Olisin kyllä ostanut kaupasta valmiin täytekakkun , siellä on niin iso valikoima ja tosi nätit vielä. Mutta tämä ei ollut minun päätetävissä.
Vielä ennen reissua sain kotona kaikki rikkottua ,3 puhelinta (1 oma ja 2 lainattua ) ,tietokoneen ,vatkaimen. Epäonni jatkui myös Eestissä ,kaverin vatkain savusi ( onneksi sain kerman vatkattua ) ja digikamera sanoi poks.
Toivottavasti tämä virus on mennyttä ja voin jatkaa kokkaamisen parissa. Laitan kuvia minkä ehtisin ottaa ennen kameran hajoamista .
-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,--,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-
Puhkuselt tagasi ,kahjuks ilmataat tegi tembu ja köik päevad Eestist kylmad ja köledad.
Kohtusin vanade kooli kaaslastega mille yle tundsin siirast röömu.Ja köigele lisaks olin synnipäeval kus paluti mul valmistada tort.Tore kena, kuid millega kaunistada? Kysiks ka kohe ,kus Tallinnas vöi linna läheduses myyakse martsipaani massi ? Köik mis majast leidus on ka tordil.Aga hea meelega oleks nikerdanud lilli aga pole viga ,tort tuli söödud ja kiidu sönu saime kah.
Mainin ka ära ,et minu ebaönn algas soomes enne reisile minekut ,miksri sai katki juba oma synnipäeva eel, 3 mobiil telefoni ja arvuti löpetasid koostöö 72 tunni sees.Eestis kui mikserdasin vahukoort ,sain ka selle tossama.Meie önn ,et vahukoor vahus ja muud ained segasime hulkka käsitsi. Köigele tippuks läks ka fotikas , palju pilte jäi tegematta kuid ...mis ma siin nurisen ,peaasi et hing sees.Köik muu saab ostetud krabiseva eest. Vot ei julge enam tehnikat puudutagi ,teab mille jälle katki saan :)) Naer ........

1 kommentti:

Merike kirjoitti...

Küll see ebaõnn ka sinu 1kord maha jätab ja asjad saavad jälle korda.Peaasi et ei heida meelt ja jätkad rõõmsalt edasi.