Resepti löysin viime vuoden Lantliv (Joulu Extra) lehdestä, vaikutti lupavalta.
Tulen kokeilemaan jo ennen joulua, haluan varmista maku ja omaa osaamista.
Puolet karkeista saa lisää makua pähkinöistä tai rommista mitä ei ole mainittu reseptissä.JA TÄMÄ TOIMI ERITTÄIN HYVIIN ,tuli kokeiltu :)
35- 4o (kpl)
200 gr.tumma suklaa mikä sisältä 60–70 % kaakaota
50 gr. voita
1.5 dl creme fraice elikkä ranskan kerma
1 rkl. hunaja
1tl. kardemumma
Sulata suklaa vesi hauteessa. Lisää muut aineet.
Anna vaahdon seistä ja jäähtyä jääkaapissa mutta niin ettei se jähmety.
Pursuta karkki muotteihin ja koristele.
Anna valmiiden praliineiden kovettua jääkaapissa
Kiitos käännös avusta, alkuperäinen kirjoitus täällä oli ruotsiksi:))
2 kommenttia:
heippa,
satuin paikalle, joten täältä käännösapua :)
msk = rkl ja hunajaa on honung. ohjeetkin on oikein käännetty.
Låt krämen stå och svalna i kylen utan att stelna = anna vaahdon seistä ja jäähtyä jääkaapissa mutta niin ettei se jähmety (kovaksi?)
Spritsa ut pralienr i stadiga formar och decorera om du så stelna - pursuta (muotteihin) ja koristele
Låt de färdiga pralinema stelna i kylen = anna valmiiden praliineiden kovettua jääkaapissa
Kuulostaa hyvältä ohjeelta, saisipa maistiaisia :)
t. Hanna
Kiitos avusta Hanna, aavistuksen verran ymmärsin mutta varmistusta tarvitsin :)) Tulen kokeilemaan. Löysin Lantliv joulu numerosta, joulua odottaessa etsin uusia reseptejä :))
Lähetä kommentti