6.2.2011

Omena ruusut



Kiehautta omenan viipaleet  sokeri siirapissa noin 4 min.

Voitaikina levyt täyty olla ihan sulanneita.Kauli jonkun verran pituus suunnassa ,leikkaa kahtia . Kaneli voit jättä pois, mutta itse tykkään juuri tästä yhdistelmästä.


Paina kevyesti ruusut leveämäksi.Anna paistua 190 ast.30 min.Tarksita että eivät palaa. Tomusokerilla  saat lisää  makeutta ja kauneutta.

7 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Ihania ruusuja ja varmasti myös maistuvia!

Annuska kirjoitti...

Tosi maukkaita olivat,pitää vaan muista että taikina ei saa olla kovin paksu, muuten eivät paistu tasaisesti keskeltä.

Unknown kirjoitti...

Aitäh heast ideest!
Minulgi on sügavkülmas võitainast ja olen mõelnud, mis ma sellest võiksin teha.

Anonyymi kirjoitti...

väga ilusad roosid. Tasub järele proovimist.
Sattusin segadusse taigna osas. Kas "voitaikina" on muretaigen või lehttaigen? Internetist otsides läks asi veel segasemaks - tundub nagu muretaigen aga mõnes retseptis rulliti seda kihtimisi nagu lehttaigent.Et kummaga on siis tegu - või on hoopis kolmas ;) ?

Annuska kirjoitti...

Anonyymi : Vabandan,et pole varem vastanud.Voitaikina ongi vöist tehtud lehttaigen.Minu meelest eestis sellist ei ole myygil.(vöin ka eksida ) vahet pole kummast taignast need tehtyd.Ka lehttaigen sobib ideaalselt selleks.

TaikaKokki kirjoitti...

Ihania leivonnaisia sinulla sivuillasi. Tähän tykästyin kovasti, ja kookossuklaakakkuun ja ja ja... :-)
Saanhan liittää seurattaviini?

Annuska kirjoitti...

Hei TaikaKokki,Iso kiitos ja saat liittää seurattaviin:)) Tervetuloa uudelleen :)