17.6.2011

Lämmi kanasalati pekonin ja sinihomejuuston kerä

Resepti  4 -le
300 g Kanafileeta
1 Punainen  sipuli
150 g sieniä joko  šampinjonit tai suola sieniä
2 rkl ruokaöljyä
400 g salatia 
8 kpl Peekonia
100 g Sinihomejuustoa
Suola, musta pippuria

Kastike :
4 rkl Palsamietikka
4 rkl  oliiviöljyä
Suola, musta pippuria
Paloittele kanarinta sopivan kokoisiksi paloiksi ja paista kevyesti n.3-4 min. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta salaattikulhoon jäähtymään.
Paista suikaloitut sienet parisen minuutin verran, mausta suolalla ja pippurilla ja nosta myös kanan seuraksi salaattikulhoon. Lisää kulhoon salaattilehdet ja sipulin viipaleet. Paista pekoni.
Sekoita kastikkeen ainekset, mausta ja sekoittaa salattiin.

Tarjoa sinihomejuuston ja pekonin kerää!

Ei kommentteja: