Väliin:
400 g happamaista hilloa
Kuorrute:
100 g tummaa suklaata
20 g voita
2 rkl.kermaa
400 g happamaista hilloa
Kuorrute:
100 g tummaa suklaata
20 g voita
2 rkl.kermaa
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.
Vaahdota huoneenlämpöinen voi pehmeäksi vaahdoksi, sekoita joukkoon jauhot.
Sekoita pienissä erissä vaahdotettu kananmunat jauhon seokseen, kunnes saat tasaisen taikinaan.
Jaa taikina leivinpaperille 4 levyksi
Paista 200-asteisessa uunissa n.10- 12min.
Jäähdytä.
Vaahdota huoneenlämpöinen voi pehmeäksi vaahdoksi, sekoita joukkoon jauhot.
Sekoita pienissä erissä vaahdotettu kananmunat jauhon seokseen, kunnes saat tasaisen taikinaan.
Jaa taikina leivinpaperille 4 levyksi
Paista 200-asteisessa uunissa n.10- 12min.
Jäähdytä.
Kun levyt ovat jäähtyneitä levittää hillo jokaisen kerroksen väliin. Lopuksi sulatat suklaan ja voi kattilassa ja lisäät pari ruokalusikallista kerma. Levittä suklaa kakun päälle ja anna jääkaapissa vetäytyä. Leikkaa sopivan kokoiset palat ja nauti kahvin kerää
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti