24.10.2007

Kondentspiim kodusel teel

Sissejuhatuseks selle vörra ,et siin Soomes seda toodet poelettidelt ei leia.Önneks leidsin retsepti internetis ja röömu kui palju.Kuna innustus oli suur siis ka möned kaasmaalased said jöuludeks kingikotti vähe magusat :)

Kondenspiim (suhkruga)

Koostis
1.25 dl keeva vett
2.5 dl (rasvata) piimapulbrit
1.75 dl suhkrut
3 sl sulatatud võid või
margariini
Väljatulek:
3 dl suhkruga kondenspiima

Valmistamine
Juhuks, kui retseptis nõutakse suhkruga kondenspiima, aga kodus ei ole:)

Pane kõik ained antud järjekorras köögikombaini. Sega keskmise kiirusega 2 minutit.
Enne retseptis kasutamist lase jahtuda toatemperatuurini.
Säilib külmkapis 1 nädala.

2 kommenttia:

qsti kirjoitti...

Mul küll pidevalt kapis vähemalt üks purk Eestist kaasa ostetud kondenspiima aga suurepärane, et nii lihtsalt seda ka ise teha saab. Mmm.

Aitäh! :)

Annuska kirjoitti...

Kuna elan Kesk-Soomes ja eestis käime harva ,ei suuda varuda pikkaks ajaks toidukraami ette.Ja valmistamine on kerge ,miks ka mitte siis teha ise:))
Lp.Annuska