24.10.2011

Lämpimät voileivät

4 paahtoleivän palaa

100 g kypsää kalkkunaa kinkkua tai  1prk.Valkosipuli tonnikala (Rainbow)
kirsikkatomaattia
1 valkosipulin kynsi
3 rkl majoneesia
sinihome juustoa 50 gr
mustapippuria

Päälle:
2 dl voimakkaanmakuista juustoa (esimerkiksi Polar tai Emmental) raastettuna

Voiteluun:
1 teelusikallinen oreganoa  ketsuppia

Lisää leiville ketsuppia.Levitä ketsuppi tasaiseksi kerrokseksi.
Kuutioi kinkku ,halkaise tomaatit kahtia, sekoita majoneesi ja homejuusto ja puristettu valkosipulin kynsi. Mausta pippurilla. Jaa seos leiville.

Päällystä lopuksi juustolla
Paista uunissa 220 ast.noin  15 minuutia. 

Ei kommentteja: