Meillä on juhlat tulossa ja nyt viimemetreillä tule tähän enemmän päivityksiä ,sillä tulen kokeilemaan monia monia leivoksia ja suolaisia suupaloja.
Taikina riittää muffinipelliseen eli 12 leivonnaiseen, mutta ne voi toki paistaa myös paperivuoissa tai silikonivuoissa
Erikoistuotteista laktoositon ja gluteeniton
3–4 dl esikäsiteltyjä tatteja
* Mikäli käytät kuivattuja suppiksia, pistä ne likoamaan tilkkaseen vettä n.puoleksi tunniksi .
Paistamisen tilkka öljyä ja luonnollisesti 1 pienehkö sipuli
0,25 tl rouhittua mustapippuria
0,5 tl rakuunaan.
100 g (laktoositonta) fetajuustoa
200 g (laktoositonta) kermaviiliä
0,5 dl sulaa (laktoositonta) rasvaa
2 munaa
4 dl vehnäjauhoja (tai vähäproteiinista jauhoseosta)
3 tl leivinjauhetta
Paista sienet ja sipuli öljytilkassa muutama minuutti, mausta ja anna jäähtyä.
Lisää murennettu feta.
Sekoita kermaviili, sula rasva ja munat. Lisää sieniseos ja jauho-leivinjauheseos.
Nostele taikina voidellun muffinipellin syvennyksiin tai paperivuokiin.
Paista 200-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia.
Taikina riittää muffinipelliseen eli 12 leivonnaiseen, mutta ne voi toki paistaa myös paperivuoissa tai silikonivuoissa
Erikoistuotteista laktoositon ja gluteeniton
3–4 dl esikäsiteltyjä tatteja
* Mikäli käytät kuivattuja suppiksia, pistä ne likoamaan tilkkaseen vettä n.puoleksi tunniksi .
Paistamisen tilkka öljyä ja luonnollisesti 1 pienehkö sipuli
0,25 tl rouhittua mustapippuria
0,5 tl rakuunaan.
100 g (laktoositonta) fetajuustoa
200 g (laktoositonta) kermaviiliä
0,5 dl sulaa (laktoositonta) rasvaa
2 munaa
4 dl vehnäjauhoja (tai vähäproteiinista jauhoseosta)
3 tl leivinjauhetta
Paista sienet ja sipuli öljytilkassa muutama minuutti, mausta ja anna jäähtyä.
Lisää murennettu feta.
Sekoita kermaviili, sula rasva ja munat. Lisää sieniseos ja jauho-leivinjauheseos.
Nostele taikina voidellun muffinipellin syvennyksiin tai paperivuokiin.
Paista 200-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti