26.4.2012

Toinen yritys - Ananasmacaronit - eikä täällä kertaa onnistunut














Ei mennyt pielenkään, maku hyvää mutta kuoret eivät tullut niin kiiltavia ja pistimäisiä.


Ohjessa oli ,että on tärkeä erittellä valkuiset keltuaisista jo muutamaa päivää ennen leipomista.Ennen sitten millä jaksannut uskoa että tämän takia ei onnistu valkuaisvaahto.Olen sitkeämpi kun taikinan kuulu olla ja jatkaan siihen saakka kunnes tule onnistunut macaraonit.

Täyte oli taivaallinen, jaan sen teillekin :

* 150 gr. sokeriliemeen säilöttyä ananasta

* 50 gr hillosokeria

* 100 gr voita


Valmista macaron kuoret perusohjeen mukaan.

Soseuta ananas tehosekoittimella.Laita sose kasariin hillosokerin kanssa ja keitä 20 min.Anna jäähtyä.

Notkista voi vatkaimella ja ydistä täytteen ainekset keskenään.

Täytä macaronit ja laita vuorokaudeksi jääkaappin vetäytymään
*Täyte sopii mainiosti myös täytekakun väliin. Laitoin kokeilu vuoksi macaronit pakastimeen ja katsotaaan miten onnistu.



KOLMAS YRITYS - kuoret taas kerran eivät onnistnut :





Mitä meni väärin ? Maku ? Ei ,tätä en onnistunut pilamaan.

Jatketaan kokeilua ....juu , siihen saaka kunnes onnistun.

Ei kommentteja: