18.5.2012
Äitienpäivän kakku
Marengit voi valmistaa hyvissä ajoin valmiiksi.Kakun täyttäminen on syytä sen sijaan jättää vasta viime tippaan, jotta marenki säilyy rapeana. Kuitenkin kokeilun vuoksi tein kakun valmiiksi edellisena iltana ja vasta 3 päiväna se olikin parhamillaan.Luin että koottuna kakku säilyy huonosti jääkaapissa- väitän vastaan.Päällä ja välissä pakaste mansikkaat eikä niistä tullut nestettä kuten jotkut väittää.
Pohja:
5 valkuaista2 ½ dl sokeria
Väliin:
Rahka , kerma, mansikka viipaloituna ,kiiviä,ananasta.
Tästä munan määrästä tule levyllinen marenkiapohja, jakaa levy 2 ksi ja saat kerros kakun.
Kokeile eri täytteitä, esim.puolet mansikka ja toinen kiiviä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti