23.6.2012

Minttusuklaarahka

Helppo ja nopeasti valmistettava jälkiruoka. Mintun ja tumman suklaan yhdistelmä muistuttaa erehdyttävästi After eightiä tehden tästä ihan perushyvän jälkiruuan.

6 annosta
Valmistusaineet:
1 prk (2,5 dl) Valio vaahtoutuvaa suklaakermaa
1 prk (200 g) Valio maustettua rahkaa vanilja
1 dl (80 g) Marianne crush -rouhetta
2 rkl sokeria
3 - 5 dl mansikoita tai vadelmia

Vatkaa suklaakerma vaahdoksi.
Yhdistä kermavaahtoon rahka, crush-rouhe ja sokeri.
Puolita tai paloittele mansikat neljään osaan ja lisää kerma-rahkaseokseen. Vadelmat voi lisätä kokonaisina. Säästä marjoja ja crush-rouhetta vähän koristeeksi.
Jaa annoslaseihin. Koristele.
Tarjoa kylmänä

Ei kommentteja: