Keitin tämän ohjeen mukaan apelsiininhillon ja jääkaapin uumenista löytyi puolikas purkki aprikoosinhillo minkä heitin joukkoon.
Appelsiini-aprikoosihillo
0,5 kg appelsiineja
1. Leikkaa veitsikuoritut appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi kattilaan, puserra kalvokimpuista mehut palojen päälle, yhteensä 400 g appelsiinin hedelmälihaa ja mehua. Halutessasi voit pilkkoa lohkoja.
2. Kaada hillosokeri kattilaan appelsiinien päälle. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 8–10 minuuttia välillä sekoittaen.
3. Lisää vaniljasokeri.
4. Kuori vaahto, jäähdytä hetki ja purkita. Säilytä mieluiten jääkaapissa.
100gr ( 1,5dl ) Hillosokeria
1tl Dansukker Vaniljasokeria
1. Leikkaa veitsikuoritut appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi kattilaan, puserra kalvokimpuista mehut palojen päälle, yhteensä 400 g appelsiinin hedelmälihaa ja mehua. Halutessasi voit pilkkoa lohkoja.
2. Kaada hillosokeri kattilaan appelsiinien päälle. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 8–10 minuuttia välillä sekoittaen.
3. Lisää vaniljasokeri.
4. Kuori vaahto, jäähdytä hetki ja purkita. Säilytä mieluiten jääkaapissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti