Koostisained
500 ml punast veini
1 tähtaniis
6 nelgitera
2 pulka kaneelikoort
500 g pohli
500 g Dansukkeri moosisuhkrut
Kuumutage punast veini koos vürtsidega 10 minutit. Eemadage vürtsid, lisage pohlad ja keetke 5 minutit. Lisage moosisuhkur ja keetke veel 3 minutit. Tõstke keedunõu pliidilt, eemaldage vaht ja valage moos soojadesse puhastesse purkidesse.Sulgege purgid ja säilitage jahedas
Ainekset :
500 ml punaviiniä
1 Tähtianista
6 neilikka
2 kokonainaista kaneli tankoa
500 g puolukka
500 g hillosokeria
Kuumenna punaviini ja mausteet noin. 10 minuuttia. Poista mausteet, lisää puolukkaa ja keitä 5 minuuttia. Lisää hillosokeri ja keitä vielä 3 minuuttia. Poista kattila liedeltä, poista vaahto ja kaada hillo puhtaisiin purkkeihin ja säilytä viileässä
2 kommenttia:
Kuulostaa mielenkiintoiselta! Minkä kanssa tätä hilloa yleensä syödään?
Sofia, vaihtoehtoja on monia, jäätelölle ,kääretortun väliin tai jopa täytekakun täytteeseen. Alkoholilla ei ole siinä enää mitään osuutta, voi tarjoa jopa lapsille.
Terv.Annuska
Lähetä kommentti