18.12.2012

SKAGEN JOKIRAVUILLA



400 g jokiravunpyrstöjä liemessä
1 dl ranskankermaa tai majoneesia
1 kovaksi keitetty kananmuna
silputtua punasipulia
silputtua ruohosipulia (pieni nippu)
(suolaa) 
sitruunanmehua
sitruunankuoren raastetta
paahtoleipää tai  saaristolaisleipää
voita paistamiseen
Koristele mätillä
  1. Valuta ravut siivilässä. Kuori ja silppua punasipuli mahdollisimman pieneksi hakkelukseksi.
  2. Sekoita kaikki aineet yhteen. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti.
  3. Leikkaa tumma ja maltainen saaristolaisleipä siivuiksi. Sipaise kevyesti voita päälle ja nosta rapuherkkua reilusti päälle. Koristele leivät mätillä tai  limettilohkoilla -Nauti heti.

Ei kommentteja: