19.7.2013

Raparperi-mansikkahillo maustettu kardemummalla

Hillot tarjoavat aitoja makuelämyksiä, tällä kertaa pieni poikkeus perus mansikka- raparperi
hillosta.Lettujen paistaminen aloitettiin heti, vaikka hillo on vasta jäähdymässä.



 

 

Ainekset

500 g raparperia paloiteltuna.
 300 g mansikoita viipaloituna
 purista 1 sitruunasta mehut
 3 gr. jauh.kardemumma
500 g Dansukker Hillosokeria

Kuumenna sitruunan mehu, raparperi ja mansikat ja kardemumma kattilassa. Sekoita hillosokeri höyryävään seokseen, kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen noin 10 minuuttia. Sekoita välillä. Kuori vaahto. Anna hillon jäähtyä noin puoli tuntia välillä sekoittaen. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin, täytä purkit piripintaan. Sulje hyvin ja säilytä viileässä.

Ei kommentteja: